dinsdag 12 maart 2013

van alles

Brrrr, wat was het koud vandaag, niet normaal. Vandaag kwam de fotograaf weer op school, eindelijk wou Civan weer eens een keer gel in zijn haar [hij wil dat bijna niet, en het staat hem zo leuk].
Dus vanmorgen naar school geen muts op, Zijn sjaal goed hoog om gedaan. En helemaal klaar voor de fotograaf ben benieuwd hoe de fotos eruit zullen zien.

Zondag had Civan van opa een nieuw spelletje gekregen [Rollercoaster] en vanmiddag heeft civan even aan de laptop gezeten ent Rollercoaster gespeeld, En dan zet hij ook even het geluid aan. Dat vind hij erg leuk al die geluidjes, net echt, Allemaal gillende mensen in de achtbaan.
Daarna is Civan gaan spelen met zijn lego vliegveld, En nog wat auto's.
Vanmiddag hebben we ook Civans bed verschoond en hij wou erg graag het zelfde dekbed er weer terug op ,Dus maar meteen gewassen en gedroogd en weer terug op gelegt, daar was hij wel blij mee.
Hij heeft dit dekbed nu een week, We hebben het dekbed vorige week besteld bij maakmijnkindblij.nl en gelukkig werd het pakketje sochtends afgeleverd [Toen Civan op school was] en toen gewacht gewacht... tot Civan weer naar school was, En toen snel het dekbed op zijn bed gelegt en zijn plaid erover heen. En nu maar hopen dat hij na schooltijd niets nodig had op zijn kamer, en dat was gelukkig ook zo, Het was smiddags zo n mooi weer dat we naar het park zijn geweest met zijn fietsje.
                                Savonds toen hij naar bed ging was het echt een verrassing zijn nieuwe dekbed van mario bros met zijn favoriet erop Yoshi! Hij deed zijn deken omhoog en hij bleef maar kijken zo blij werd hij. Civan had een paar weken geleden al een nieuwe plaid gehad en een kussentje en een matje voor op zijn slaapkamer van de H&M home collectie. En daar hoorde ook nog dit dekbed bij. Nou de verrassing was geslaagd!!

Vanavond ben ik nog eens even rond gaan kijken bij Imikimi.com, Vorige week heb ik daar ook al rond gekeken, En heb toen een paar foto's bewerkt [frames toegevoegt].
En dat heb ik vanavond bij deze 4 ook gedaan. een erg leuke site is het een echte aanrader en zo uitgebreid.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten